GEZONDE EN STRALENDE HUID IN SLECHTS 45 MINUTEN

HERSTELLENDE BEHANDELING

ZOEK EEN SALONONTDEK MEER

GEZONDE EN STRALENDE HUID IN SLECHTS 45 MINUTEN

HERSTELLENDE BEHANDELING

ZOEK EEN SALONONTDEK MEER

MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR EEN BEHANDELING

 

WAT IS EEN HERSTELLENDE BEHANDELNG?

 

Aantoonbaar jongere uitstraling in 45 minuten

Jouw huid is uniek en speciaal – kies voor een passende gezichtsverzorging.

Tijdens de herstellende behandeling voeden we je huid met waardevolle werkstoffen en hyaluronzuur, een ingrediënt met een uniek laag moleculair gewicht zodat het diep in de huid doordringt – zo ben je ervan verzekerd dat je huid glad en gehydrateerd wordt, dat rode vlekjes zullen vervagen en dat je huid ook een betere weerstand krijgt tegen milieuschade. Deze risicoloze en pijnloze behandeling duurt 45 minuten.

De behandeling pakt de volgende problemen aan:

RIMPELS

RODE VLEKJES

DROGE HUID

GEÏRRITEERDE HUID

BEHANDELSTAPPEN

Het verloop van de herstellende behandeling

Als eerste stap stelt de schoonheidsspecialist aan de klant gerichte vragen: allergie, bestaande overgevoeligheden, chronische aandoeningen, medicijngebruik, de huidige huidverzorgingsroutine, eerder ondergane cosmetische behandelingen of esthetische chirurgie, consumptie van water etc.

Aan de hand van de antwoorden en van de symptomen die zichtbaar of voelbaar zijn op de huid, bepaalt de schoonheidsspecialist het huidtype en de actuele huidconditie.

Daarna zal ze de passende salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik adviseren.

In deze stap maken we eerst de huid schoon en verwijderen alle onzuiverheden en make-upresten met reinigingsmelk. Daarna brengen we een lotion aan met hyaluronzuur en enzymen uit papaja, die eveneens reinigt en ontvet, maar de huid ook zacht maakt en dode huidcellen los maakt.

Deze peeling is een belangrijke stap in de voorbereiding, omdat de laag dode huidcellen van de epidermis wordt verwijderd. Uiteraard voeren wij deze stap veilig en mild, maar wel effectief uit.

 

Deze stap omvat een ampul, gel en masker met een speciale samenstelling, versterkt door  ultrageluid.

Door de unieke combinatie van werkstoffen ondersteunt het ampul de ontspanning van mimische rimpels en daardoor worden de rimpels minder zichtbaar. Het heeft ook een krachtig hydraterend en weefselvernieuwend effect en zit vol met antioxidanten.

Na het ampul brengt de schoonheidsspecialist een gel aan die groeifactoren bevat voor effectief en langdurig huidherstel. Daarna volgt een oogmasker dat verrijkt is met speciale werkstoffen op de delicate huid van de oogzone. 

 Tijdens de inwerktijd voeren we een elektro-cosmetische behandeling uit op het gelaat met ultrageluid, behalve op de oogzone (daarom brengen we daar een masker aan om het inwerken van de ingrediënten te verbeteren). 

Omdat de werkstoffen zijn opgebouwd uit zeer kleine moleculen kunnen zij snel en gemakkelijk worden opgenomen door de huid. Deze zelfde eigenschap kan er echter ook voor zorgen dat de werkstoffen de huid weer snel verlaten. Om dat te voorkomen, is het belangrijk om de werkstoffen als het ware ‘op te sluiten’ in de juiste huidlaag, bij voorkeur de diepere huidlagen. Dit doen wij met een product dat speciaal voor dit doel is ontwikkeld, als laatste stap in de behandeling.

De samenstelling van de ingrediënten zorgt ervoor dat dit afsluitende product in synergie met de eerdere stappen de behandeling extra effectief maakt.

Een goedgekozen professionele salonbehandeling kan zeer spectaculaire resultaten geven, maar kan geen vervanging zijn voor de regelmatige thuisverzorging. De  dagelijkse beautyroutine kan dan ook gezien worden als het vervolg van de behandeling in de schoonheidssalon. Onze verzorgingsroutine omvat geschikte reiniging, het aanbrengen van een dag- en nachtcrème en specifieke verzorging van huidgebieden die bijzondere aandacht nodig hebben zoals de oogzone, de hals en het decolleté.

 

Als de leeftijd of de huidconditie van de klant daarom vragen, brengen we onder de crème speciale serums aan met een hoge werkstoffenconcentratie.

HERSTEL VAN DE HUID – DOOR WERKSTOFFEN DIE ECHT WERKEN

Stel het verouderingsproces pijnloos uit

De herstellende behandeling is een uitstekende keuze als je ervan overtuigd bent dat voorkomen beter is dan genezen. Wij adviseren deze comfortabele behandeling al vanaf de leeftijd van 24 jaar, omdat het uitstellen van het verouderingsproces betekent dat je huid langer jeugdig en soepel blijft – zonder pijnlijke of dure behandelingen.

 HYAMATRIX behandelingen zijn altijd pijnloos, ze voelen zelfs plezierig aan. Je kunt ontspannen terwijl de bioactieve werkstoffen allerlei problemen op de lange termijn aanpakken. Dit is wetenschap. Test het zelf.    

PAK JE VOORDEEL MET DEZE UNIEKE KANS! 35% KORTING!

Je hoeft alleen maar de naam van een schoonheidssalon op de kaart aan te klikken of de stad waar je bent in te voeren in het zoekscherm. We zullen je onmiddellijk laten zien bij welke salon in jouw buurt je deze unieke behandeling kunt boeken. Daarna reserveer je een behandeling en sturen wij je alle informatie over de schoonheidssalon per e-mail.

Standaardprijs van de behandeling: 60 EUR

Speciale uitprobeerprijs: 39 EUR