TEGEN RIMPELS, ZONDER BOTOX

HEXAMATRIX BEHANDELING
ZOEK EEN SALON ONTDEK MEER

TEGEN RIMPELS, ZONDER BOTOX

HEXAMATRIX BEHANDELING
ZOEK EEN SALON ZOEK EEN SALON

MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR EEN BEHANDELING!

 

WAT IS HEXAMATRIX BEHANDELING?

 

Een jonger gezicht direct, zonder bijwerkingen of complicaties.

Je huid is uniek en speciaal – exploiteer de kracht van een Hexamatrix voordat je aan Botox denkt.

Tijdens een Hexamatrix-behandeling brengen we een hoog volume aan actieve ingrediënten in uw huid aan, waardoor we een onmiddellijk verjongend effect bereiken. Naast hyaluronzuur, dat de weefsels regenereert en hydrateert, passen we tijdens de behandeling ook hexapeptide-8 toe in de diepere lagen, een zogenaamde botox analoog die verantwoordelijk is voor de ontspanning van nabootsende spieren. Dankzij dat wordt je huid zelfs jonger, zelfs tijdens één behandeling.

De epidermale groeifactor (EGF) zorgt voor het langetermijneffect van de Hexamatrix-behandeling.

 

MIMISCHE RIMPELS

KRAAIENPOOTJES

DROGE HUID

TEKENEN VAN VERMOEIDHEID

STAPPEN VOOR BEHANDELING

WE LATEN U DE STAPPEN VAN DE BEHANDELING ZIEN

Als eerste stap stelt de schoonheidsspecialist aan de klant gerichte vragen: allergie, bestaande overgevoeligheden, chronische aandoeningen, medicijngebruik, de huidige huidverzorgingsroutine, eerder ondergane cosmetische behandelingen of esthetische chirurgie, consumptie van water etc.

Aan de hand van de antwoorden en van de symptomen die zichtbaar of voelbaar zijn op de huid, bepaalt de schoonheidsspecialist het huidtype en de actuele huidconditie.

Daarna zal ze de passende salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik adviseren.

In deze stap maken we eerst de huid schoon en verwijderen alle onzuiverheden en make-upresten met reinigingsmelk. Daarna brengen we een lotion aan met hyaluronzuur en enzymen uit papaja, die eveneens reinigt en ontvet, maar de huid ook zacht maakt en dode huidcellen los maakt. Deze peeling is een belangrijke stap in de voorbereiding, omdat de laag dode huidcellen van de epidermis wordt verwijderd. Uiteraard voeren wij deze stap veilig en mild, maar wel effectief uit.

 

Deze stap omvat een ampul, gel en masker met een speciale samenstelling, versterkt door ultrageluid.

Door de unieke combinatie van werkstoffen ondersteunt het ampul de ontspanning van mimische rimpels en daardoor worden de rimpels minder zichtbaar. Het heeft ook een krachtig hydraterend en weefselvernieuwend effect en zit vol met antioxidanten.

Na het ampul brengt de schoonheidsspecialist een gel aan die groeifactoren bevat voor effectief en langdurig huidherstel. Daarna volgt een oogmasker dat verrijkt is met speciale werkstoffen op de delicate huid van de oogzone. 

 

Tijdens de inwerktijd voeren we een elektro-cosmetische behandeling uit op het gelaat met ultrageluid, behalve op de oogzone (daarom brengen we daar een masker aan om het inwerken van de ingrediënten te verbeteren). 

Omdat de werkstoffen zijn opgebouwd uit zeer kleine moleculen kunnen zij snel en gemakkelijk worden opgenomen door de huid. Deze zelfde eigenschap kan er echter ook voor zorgen dat de werkstoffen de huid weer snel verlaten. Om dat te voorkomen, is het belangrijk om de werkstoffen als het ware ‘op te sluiten’ in de juiste huidlaag, bij voorkeur de diepere huidlagen. Dit doen wij met een product dat speciaal voor dit doel is ontwikkeld, als laatste stap in de behandeling. De samenstelling van de ingrediënten zorgt ervoor dat dit afsluitende product in synergie met de eerdere stappen de behandeling extra effectief maakt

 

Een goedgekozen professionele salonbehandeling kan zeer spectaculaire resultaten geven, maar kan geen vervanging zijn voor de regelmatige thuisverzorging. De dagelijkse beautyroutine kan dan ook gezien worden als het vervolg van de behandeling in de schoonheidssalon. Onze verzorgingsroutine omvat geschikte reiniging, het aanbrengen van een dag- en nachtcrème en specifieke verzorging van huidgebieden die bijzondere aandacht nodig hebben zoals de oogzone, de hals en het decolleté.

 

Als de leeftijd of de huidconditie van de klant daarom vragen, brengen we onder de crème speciale serums aan met een hoge werkstoffenconcentratie.

 

Neem afscheid van rimpels

Superieure verjonging, in de diepste huidlagen en spectaculaire resultaten in slechts 1 uur.

De Hexamatrix behandeling ontspant de mimische gezichtsrimpels, maakt rimpels glad, kalmeert de huid en laat de tekenen van stress en vermoeidheid rond de ogen verdwijnen. Het resultaat: een stralende, frisse, jongere uitstraling van je huid.

Dit resultaat krijg je zonder pijn of irritatie, tijdens een ontspannende, plezierige behandeling. De actieve werkstoffen zorgen voor een werkelijke huidvernieuwing, zodat je de effecten ook op de langere termijn voelt.

Neem een kijkje in onze fotogalerie: we denken dat de resultaten je zullen aanspreken!

Result after 1 treatment

Client age: 56  

Results:

  • spectacular improvement of mimic wrinkles

  • the skin of the area under the eye becomes fuller, the wrinkles smoothed out

  • the skin of the eyelash became more tight

  • the nasolabial fold (nose to mouth line) is less marked

  • smoother skin colour, more youthful appearance

After 4 treatments

Client age: 46

Result:

Spectacular improvement of the mimic grooves, the so-called “smile lines” around the eyes and the mouth.

PROBEER DE BEHANDELING UIT EN ERVAAR WELK EFFECT DE HEXAMATRIX BEHANDELING HEEFT OP JOUW HUID.

e hoeft alleen maar de naam van een schoonheidssalon op de kaart aan te klikken of de stad waar je bent in te voeren in het zoekscherm. We zullen je onmiddellijk laten zien bij welke salon in jouw buurt je deze unieke behandeling kunt boeken.

Daarna reserveer je een behandeling en sturen wij je alle informatie over de schoonheidssalon per e-mail.

Standaardprijs van de behandeling: 130 EUR