INJECTION-FREE HYALURONPLASTY

ZEG MAAR DAG
TEGEN DEZE HUIDPROBLEMEN

PIGMENTVLEKKEN

RIMPELS

ROSACEA

VERSLAPTE HUID

BEKIJK ONZE VIDEO
OM DE AANPAK EN EFFECTEN VAN ONZE BEHANDELINGEN TE ZIEN

BLADER DOOR DE VOOR- EN NA-FOTO’S
EN ZIE ONZE RESULTATEN

Sinds 2017 hebben onze vakkundige huidverzorgingsspecialisten meer dan 15.000 Hyaluronplasty behandelingen uitgevoerd.
We laten een paar praktijksituaties zien van de beste resultaten van onze partners.

Leeftijd van de klant: 63 év

Hyamatrix Hyaluronplasty: 1 behandeling

Resultaten:

  • de huid rond de ogen is steviger en beter gehydratateerd
  • de pigmentatie is minder geworden
  • de huid ziet er gezonder uit
  • de rimpels zijn minder diep geworden

Uitgevoerd door:
Edith de Jong – Hyamatrix expert

Leeftijd van de klant: 47

Hyamatrix Hyaluronplasty: 4 behandelingen

Resultaat:
“Rondom de wenkbrauwen vervaagden de fronsrimpels, de rimpels werden duidelijk minder diep.“

Uitgevoerd door:
Tünde Szabó, Hyamatrix expert

Leeftijd van de klant age: 47

Hyamatrix Hyaluronplasty: 2 behandelingen

Minder diepe rimpels op:

  • het voorhoofd
  • rondom de ogen
  • neus-lippenplooi

Uitgevoerd door:
Ágnes Mauer-Csite – Hyamatrix expert

DE STAPPEN VAN DE BEHANDELING

In de eerste stap stelt de schoonheidsspecialist specifieke vragen aan de klant: allergie, eerdere irritaties of overgevoeligheden, chronische ziekte, medicatie. huidverzorgingsroutine, eerdere schoonheidsbehandelingen, waterconsumptie en dergelijk. Aan de hand van de antwoorden en de zichtbare reacties van de huid op aanraking bepaalt de schoonheidsspecialist het huidtype en de huidige conditie van de huid. Naar aanleiding van deze analyse biedt zij een professionele behandeling aan en bijpassende producten voor de huidverzorging thuis.
De huid wordt nu eerst gereinigd van vuil en dode huidcellen. Daarna volgt een lotion met hyaluronzuur en enzymen uit papaya, die de huid verder reinigt, ontvet en zacht maakt en ook de dode huidcellen van de oppervlakte van de huid verwijdert. Een belangrijk deel van de voorbereiding is de peeling: gedurende de peeling worden de cored cell lines van het epithelium losgemaakt en verwijderd. Het is belangrijk dat deze stap voorzichtig, maar effectief wordt uitgevoerd.

De eerste ampul bevat het gedestructureerde hyaluronzuur met uniek laag moleculair gewicht. Door het zeer kleine formaat worden deze moleculen heel gemakkelijk opgenomen in de diepe huidlagen van de huid. De tweede stap verzekert het langdurige effect van dit hyaluronzuur in de huid. Het serum bevat krachtige peptides, die het ampul aanvullen. Deze stap wordt gevolgd door het masker, dat ook grote hoeveelheden hyaluronzuur en mineralen bevat en dat zorg voor remineralisatie van de huidweefsels.

De kleine molecuulgrootte van de actieve werkstoffen zorgt ervoor dat het ampul gemakkelijk en snel in de huid doordringt, maar dat kan ook zorgen dat de stoffen als het ware ‘terugspoelen’. Daarom is het belangrijk om een soort ‘afsluiter’ in de juiste huidlaag te maken die de werkstoffen ‘opsluit’ in de diepere lagen van het epithelium. Dit doel wordt bereikt met speciale afsluitende stap van de behandeling. De actieve werkstoffen zijn zo samengesteld dat ze de effecten van de eerdere behandelstappen synergetisch aanvullen.
We bevelen een speciaal serumachtig product aan voor de behandeling thuis, na de behandeling en gedurende de kuur, dat het effect van de behandeling compleet maakt. en helpt om de resultaten op langere termijn vast te houden. Hydrateert, heeft een soortgelijk effect op de mimische rimpels als het ampul uit de behandeling en het bevat ook anti-oxidanten en actieve anti-aging werkstoffen.

PROFITEER VAN ONS UNIEKE AANBOD EN KRIJG EEN BON VOOR 30% KORTING!

Wij willen graag dat je onze Hyaluronplasty behandeling zelf ervaart, dus geven we je een bon voor 30% korting op de eerste behandeling – in de salon die je kiest uit onze lijst.