BEHANDELING EN VOORKOMEN VAN PROBLEMEN DOOR ZONNESCHADE

PHOTOAGING BEHANDELING
ZOEK EEN SALONONTDEK MEER

BEHANDELING EN VOORKOMEN VAN PROBLEMEN DOOR ZONNESCHADE

PHOTOAGING BEHANDELING
ZOEK EEN SALONONTDEK MEER

MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR EEN BEHANDELING!

 

WAT IS DE PHOTO-AGING BEHANDELING?

 

Bereid je huid voor om de schadelijke effecten van UV-straling tegen te gaan.

Jouw huid is uniek en speciaal, maar de krachtige UV-straling maakt helaas geen uitzonderingen. Iedere huid die aan de zonnestralen wordt blootgesteld kan schade oplopen en zal sneller verouderen

Onze experts hebben de Photoaging behandeling ontwikkeld om deze gevaren te voorkomen en aan te pakken. Het doel van de behandeling is een krachtige en spectaculaire hydratatie, verlichten van het ontstekingsproces en vooral de verbetering van de algehele huidconditie zodat de huid beter bestand is tegen milieu-invloeden

De behandeling voorkomt ook ernstigere gevolgen later, zoals weefselschade en een versneld verouderingsproces.

DROGE HUID

ROODHEID, ONTSTEKINGEN

SCHILFERENDE, GEÏRRITEERE HUID

VLEKKEN

LATEN WE DE BEHANDELING EENS IN DE PRAKTIJK BEKIJKEN

Het verloop van de behandeling

Als eerste stap stelt de schoonheidsspecialist aan de klant gerichte vragen: allergie, bestaande overgevoeligheden, chronische aandoeningen, medicijngebruik, de huidige huidverzorgingsroutine, eerder ondergane cosmetische behandelingen of esthetische chirurgie, consumptie van water etc

Aan de hand van de antwoorden en van de symptomen die zichtbaar of voelbaar zijn op de huid, bepaalt de schoonheidsspecialist het huidtype en de actuele huidconditie.

Daarna zal ze de passende salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik adviseren.

 

In deze stap maken we eerst de huid schoon en verwijderen alle onzuiverheden en make-upresten met reinigingsmelk. Daarna brengen we een lotion aan met hyaluronzuur en enzymen uit papaja, die eveneens reinigt en ontvet, maar de huid ook zacht maakt en dode huidcellen los maakt. Deze peeling is een belangrijke stap in de voorbereiding, omdat de laag dode huidcellen van de epidermis wordt verwijderd. Uiteraard voeren wij deze stap veilig en mild, maar wel effectief uit.

 

 

Deze stap omvat een ampul, gel en masker met een speciale samenstelling, versterkt door  ultrageluid.

Door de unieke combinatie van werkstoffen ondersteunt het ampul de ontspanning van mimische rimpels en daardoor worden de rimpels minder zichtbaar. Het heeft ook een krachtig hydraterend en weefselvernieuwend effect en zit vol met antioxidanten.

Na het ampul brengt de schoonheidsspecialist een gel aan die groeifactoren bevat voor effectief en langdurig huidherstel. Daarna volgt een oogmasker dat verrijkt is met speciale werkstoffen op de delicate huid van de oogzone. 

 Tijdens de inwerktijd voeren we een elektro-cosmetische behandeling uit op het gelaat met ultrageluid, behalve op de oogzone (daarom brengen we daar een masker aan om het inwerken van de ingrediënten te verbeteren)

Omdat de werkstoffen zijn opgebouwd uit zeer kleine moleculen kunnen zij snel en gemakkelijk worden opgenomen door de huid. Deze zelfde eigenschap kan er echter ook voor zorgen dat de werkstoffen de huid weer snel verlaten. Om dat te voorkomen, is het belangrijk om de werkstoffen als het ware ‘op te sluiten’ in de juiste huidlaag, bij voorkeur de diepere huidlagen. Dit doen wij met een product dat speciaal voor dit doel is ontwikkeld, als laatste stap in de behandeling. De samenstelling van de ingrediënten zorgt ervoor dat dit afsluitende product in synergie met de eerdere stappen de behandeling extra effectief maakt.

Een goedgekozen professionele salonbehandeling kan zeer spectaculaire resultaten geven, maar kan geen vervanging zijn voor de regelmatige thuisverzorging. De  dagelijkse beautyroutine kan dan ook gezien worden als het vervolg van de behandeling in de schoonheidssalon. Onze verzorgingsroutine omvat geschikte reiniging, het aanbrengen van een dag- en nachtcrème en specifieke verzorging van huidgebieden die bijzondere aandacht nodig hebben zoals de oogzone, de hals en het decolleté.

 Als de leeftijd of de huidconditie van de klant daarom vragen, brengen we onder de crème speciale serums aan met een hoge werkstoffenconcentratie.

BESCHERM JE HUID TEGEN UV-STRALING – EN NIET ALLEEN IN DE ZOMER

Spectaculair huidherstellend effect en bescherming op de lange termijn

Tijdens de Photoaging behandeling hydrateren en voeden we je huid diep en effectief. We vullen de noodzakelijke vitamines, hyaluronzuur en lipiden aan. Deze behandeling vermindert de onplezierige gevolgen van de zon, zoals een droge, schilferende huid en maakt fijne rimpeltjes gladder. 

 De behandeling voorkomt pigmentvlekjes, heeft een vervagend effect op bestaande verkleuringen en zorgt, samen met de juiste producten voor thuisverzorging, voor een significante vermindering van tekenen van veroudering op het gezicht. Als voorzorgsmaatregel helpen de behandeling en de thuisproducten om de huid voor te bereiden op een zonnebad. We bevelen de behandeling ook aan als er al problemen zijn ontstaan door de zon (zoals zonnebrand, schilfering etc.) en je een snelle oplossing nodig hebt

The result of 1 treatment

 

Results:

  • recovery from damages caused by sunlight

  • enhancement of skin hydration

  • spectacular adjustment

  • pain and discomfort subside immediately

PROBEER DE BEHANDELING UIT EN ERVAAR WELK EFFECT DE PHOTOAGING BEHANDELING HEEFT OP JOUW HUID.

Je hoeft alleen maar de naam van een schoonheidssalon op de kaart aan te klikken of de stad waar je bent in te voeren in het zoekscherm. We zullen je onmiddellijk laten zien bij welke salon in jouw buurt je deze unieke behandeling kunt boeken.

Daarna reserveer je een behandeling en sturen wij je alle informatie over de schoonheidssalon per e-mail.

Standaardprijs van de behandeling: 130 EUR